Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
1 2 3 4

Welkom in Appelhoek

In een druk leven met werk, sport, hobby’s, familie en vrienden, wil je wonen in een rustige omgeving. De aangename woningen van Appelhoek bieden je dé plek voor een gezellig, ontspannen samenzijn. Voor stellen met grote plannen en gezinnen die hun kinderen de ruimte willen geven, maar ook voor senioren die een levensloopbestendige woning zoeken.

Het project bevat twee vrijstaand geschakelde woningen en twee twee-onder-één-kapwoningen. De riante woningen worden zo gebouwd dat ze geschikt zijn voor meerdere doelgroepen met een doordachte combinatie van toegankelijkheid, veiligheid, bereikbaarheid en privacy, met het oog op een voortdurende uitbreiding van wensen en jarenlang woonplezier. Optioneel zijn alle woningen geschikt voor levensloopbestendig wonen.

Aangezien er alleen bestemmingsverkeer komt, blijft de straat autoluw en groen. Door de ideale ligging kun je lekker samen in de tuin genieten van de zon, terwijl de kinderen veilig op straat spelen. De omgeving leent zich perfect voor wie wil wandelen, sporten of fietsen in de natuur. Ervaar het buitenleven, geniet van de weidse uitzichten en laat een drukke week van je afglijden tijdens een wandeling door de velden of langs de Maas.

Alles wat je van je toekomstige woonomgeving verwacht, komt in Appelhoek op unieke wijze samen!